Mausteinen banaani-tiikerikakku
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl sokeria
1,5 tl kanelia
ripaus suolaa
2 tummaa banaania
2,5 dl soijajogurttia
1,25 dl margariinisulaa
Raidat
1/2 dl kaakaojauhetta
Sekoita kuivat aineet keskenään. Soseuta banaanit toisessa kulhossa esim haarukalla. Sekoita banaanimurskaan soijajogurtti ja margariinisula. Kääntele lopuksi sekaan kuivat aineet. Ota taikinasta toiseen kulhoon 1/3 ja sekoita siihen kaakaojauhe.
Lusikoi taikinoita vuorotellen voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Kääntele taikinoita varovaisesti sekaisin haarukalla. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kokeilutikkuun ei enää tartu taikinaa. Anna kakun maustua rauhassa ainakin seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti