Suklaamuffinit
(12 kpl)
4,5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
1 dl kasvimaitoa
1 dl jäähtynyttä vahvaa kahvia
1 dl rypsiöljyä
100 g maidotonta tummaa suklaata
Kuorrute
2 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
3-4 rkl kahvia
Koristelu
vegaanisia nompparelleja
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan kasvimaito, kahvi ja rypsiöljy. Rouhi suklaa karkeiksi paloiksi ja lisää taikinaan. Lusikoi taikinaa muffinssivuokiin ja paista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tee kuorrute sekoittamalla kaikki aineet tasaiseksi keskenään. Levitä kuorrutetta jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele heti nompparelleilla. Säilytä valmiit muffinit jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti