Nämä mustapapubrowniet ovat maidottomia, munattomia, sokerittomia ja jauhottomia. Siis melkeinpä terveellisiä - mutta sitä ei mausta huomaa! :-)
Mustapapubrowniet
(9 palaa)
Taikina
2 tlk mustapapuja
15 tuoretta kivetöntä taatelia
1 dl mantelimaitoa
1,5 tl vanilja-aromia
1 dl kaakaojauhetta
0,75 dl hasselpähkinäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
0,75 dl hasselpähkinäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Koristelu
60 g tummaa suklaata rouhittuna
60 g tummaa suklaata rouhittuna
Huuhtele
pavut hyvin ja valuta ne. Soseuta pavut, taatelit, mantelimaito ja
vanilja-aromi tehosekoittimessa. Jauha seos mahdollisimman tasaiseksi niin, ettei taikinaan jää kokonaisia papuja.
Siirrä seos kulhoon ja sekoita joukkoon kaakaojauhe, hasselpähkinäjauho ja leivinjauhe.
Levitä taikina pieneen suorakulmaiseen, leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Paista 175 asteessa noin 30-35 minuuttia tai kunnes kokeilutikkuun ei
enää tartu taikinaa.
Anna tekeytyä jääkaapissa ennen leikkaamista ja tarjoilua. Koristele rouhitulla suklaalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti