maanantai 30. huhtikuuta 2018

Pienet pestokierteet

Heippa! Tänään on luvassa oikein kaksin kerroin reseptejä, jotka sopivat vapun tarjottaviksi kuin nenä päähän. Nämä pienet suolapalat saivat täytteekseen Sacla'n Free From -pestoa, joka on sekä edullista että vegaanista. Kostea ja mehevät pizzataikina kätkee sisäänsä reilusti basilikaista makua. Näiden valmistaminen on helppoa ja nopeaa! ;-)
Pienet pestokierteet
(n 12 kpl)

Pohja
2 dl vettä
25 g hiivaa
½ tl suolaa
3- 3½ dl vehnäjauhoja
3 rkl öljyä
Täyte
1/2 prk Sacla' Free from -pestoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja jauhot desi kerrallaan. Alusta lopuksi joukkoon öljy, ja anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta ohut suorakulmainen levy jauhotetulla pöydällä. Levitä päälle pestoa ja kääri pohja napakalle rullalle. Leikkaa pötköstä 12 tasakokoista palaa. Kohota peitettynä 15-20 min.


Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia tai kunnes kierteet ovat saaneet kauniin ruskean sävyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti