sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Manteli-suklaaleivokset

Heippa! Tämä ohje löytyi Instagramista (@harryisavegan), ja sitä oli vaan pakko päästä kokeilemaan. Resepti on gluteeniton ja tietysti vegaaninen. Tämän lisäksi valmistus onnistuu kädenkäänteessä ja leivoksia voi ottaa sulamaan juuri silloin, kun mieli tekee! ;-)
Manteli-suklaaleivokset

Pohja
2 dl mantelijauhoa
1/2 dl agavesiirappia
Täyte
2 mitallista riisiproteiinia, Suklaa
1 tlk kookosmaitoa (kermainen)
1/2 dl agavesiirappia
2 tl kaakaojauhetta

Sekoita kulhossa mantelijauho ja agavesiirappi. Painele silikonisen tai leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle. Mikäli massa tarttuu käsiin, kostuta sormia hieman vedellä.
Sekoita täytteen aineet tasaiseksi massaksi. Lusikoi täyte tasaisesti pohjan päälle. Laita pakastimeen muutaman tunnin ajaksi. Ota vuoka pakkasesta muutama minuutti ennen leikkaamista ja syömistä. Palaset säilyvät pakastimessa tai muutaman päivän ajan jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti