perjantai 26. toukokuuta 2017

Kolmen ainesosan raakapallerot

Moikka! Jos makeanhimo yllättää, näillä täyteläisen pähkinäisillä suupaloilla se lähtee varmasti. Palleroiden tekeminen on helppoa ja nopeaa, eikä niihin tarvita tehosekoitinta. Herkullinen ja terveellinen välipala on vegaaninen, viljaton ja sokeriton.
Nimensä mukaisesti pallerot valmistuvat kolmesta raaka-aineesta. Kaapissa sattui olemaan mantelivoita, joten käytin sitä. Mikä tahansa pähkinävoi soveltuu kuitenkin palleroiden tekoon. Käytin Pulsinin Hamppuproteiinijauhetta, jota ostin vähän aikaa sitten kokeiluun. Vaniljan tai suklaan makuinen riisiproteiini voisi olla erinomainen tähän käyttötarkoitukseen. ;-)
 Kolmen ainesosan raakapallerot
(8 kpl)

1½ dl pähkinävoita
1 dl hamppuproteiinijauhetta (/riisiproteiinia)
2 rkl raakakaakaojauhetta

Sekoita kulhossa tasaiseksi massaksi. Jaa taikina kahdeksaan samankokoiseen osaan ja pyörittele palloiksi. Säilytä pallerot jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti